Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Νίκη γοήτρου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Νίκη γοήτρου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ

pao 4 e1648708797138 jpg

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο κλειστό του «ΟΑΚΑ» (31/03 21:00) την Ρεάλ Μαδρίτης για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το τελευταίο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι για την Euroleague. Αντίπαλος του η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προέρχεται από 5 σερί εκτός έδρας ήττες.

Οι «Πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 83-95. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, παίζει σήμερα ένα σαφώς πιο απαιτητικό παιχνίδι. Θα πρέπει να διορθώσει τα κενά που έχει στην άμυνα της.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως σε τέτοιες αναμετρήσεις πάντα υπάρχει γόητρο. Προφανώς το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να αφήσει απόψε την Ρεάλ να περάσει ένα εύκολο βράδυ στο «ΟΑΚΑ».

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Μαδρίτης, είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-9. Παρότι προέρχεται από πολλές σερί εκτός έδρας ήττες, η «Βασίλισσα» θέλει πάσει θυσία τη νίκη για να πάρει προβάδισμα στην διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν είναι έτοιμος ο Ουάιτ, ενώ υπάρχει πιθανότητα να είναι έτοιμος και ο Μποχωρίδης. Ο Πάμπλο Λάσο από την άλλη, δεν θα έχει απουσίες απόψε. Ο Κοζέρ επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα δώσουμε το 100% στο επόμενο»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμ…