Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός: «Block the Violence»

Παναθηναϊκός: «Block the Violence»

Ημερίδα εναντίον της βίας διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ την προσεχή Δευτέρα, παρουσία ανθρώπων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Την προσεχή Δευτέρα 14/3, 18:00, θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η πρώτη ημερίδα της σειράς δράσεων «Block the Violence», μιας πρωτοβουλίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στην πρώτη δράση, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Χαλιορής Κωνσταντίνος (Συντονιστής Γενικός Διευθυντής ΟΑΚΑ), Παπαγιάννης Γεώργιος (Αθλητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και πρεσβευτής της συγκεκριμένης δράσης) και Τσαγκαράκης Εμμανουήλ (Ψυχολόγος PAO BC Academy) και θα ενημερώσουν τους νεαρούς αθλητές της PAO BC Academy σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας.

Πρόκειται για μια σειρά από συμβολικές αλλά και ουσιαστικές δράσεις ενημέρωσης, στις οποίες θα συμμετέχουν οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας, καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες με στόχο την κορύφωση της εκστρατείας ενημέρωσης κατά της βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται (οπαδική, σχολική, σωματική, ψυχολογική, έμφυλη, ενδοοικογενειακή, κλπ). Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – PAO BC for the Community το οποίο συμβάλει στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας σωστά»

Στην εξαιρετική άμυνα απέδωσε τη νίκη του Άρη ο Γιάννης Καστρίτης. Στις δηλώσεις του για τ…