Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ουκρανία: Το ευχαριστώ Ζελένσκι σε Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ για την οικονομική υποστήριξη

Ουκρανία: Το ευχαριστώ Ζελένσκι σε Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ για την οικονομική υποστήριξη

Ζελένσκι
Ο 44χρονος Κούτσερ και η 38χρονη Κούνις, η οποία γεννήθηκε στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας, ξεκίνησαν ένα GoFundMe στις 3 Μαρτίου για να χρηματοδοτήσουν εταιρείες Flexport και Airbnb με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Άμεσα ευαισθητοποιήθηκε η 38χρονη ηθοποιός Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ, οι οποίοι έσπευσαν με πρακτικό τρόπο να  βοηθήσουν τα θύματα της ρωσικής εισβολής, συγκεντρώνοντας χρήματα.

Την ευγνωμοσύνη του εκ μέρους του ουκρανικού λαού εξέφρασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνομιλία που είχε μέσω βιντεοκλήσης με τους ηθοποιούς.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter πριν από μερικές ώρες, ο Ουκρανός πρόεδρος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη βιντεοκλήση και ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά το διάσημο ζευγάρι για τη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει στους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Όπως επισήμανε στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι, η Κούνις και ο Κούτσερ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς σε αυτή τη θλιβερή περίοδο της ιστορίας τους. «Έχουν ήδη συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια και τα στέλνουν στην @flexport και την @Airbnb για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες», αναφέρει ο Ουκρανός πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…