Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ο Κλούνεϊ ενδιαφέρεται για την Ντέρμπι Κάουντι

Ο Κλούνεϊ ενδιαφέρεται για την Ντέρμπι Κάουντι

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Τζόρτζ Κλούνεϊ ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Ντέρμπι Κάουντι και εξετάζει το ενδεχόμενο σοβαρά.

Μπάσιμο Κλούνεϊ για Ντέρμπι Κάουντι!

Ο 60χρονος ηθοποιός εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά των «Κριαριών». Η οποία μάχεται να παραμείνει στην Championship παρά την αφαίρεση 21 βαθμών λόγω οικονομικών προβλημάτων που την έχουν φέρει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Ο Αμερικανός  ο οποίος μένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει ότι κόλλησε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα της Ντέρμπι Κάουντι, από τον συνάδελφο του Τζακ Ο’Κόνελ.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Derbyshire Life: «Η Ντέρμπι είναι μία εξαιρετική ποδοσφαιρική ομάδα με φανταστική ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι έχει και λαμπρό μέλλον. Ξέρω ότι έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λυθεί. Το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πιθανώς το να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα, μετά το να παίζεις σε αυτή. Ίσως μία μέρα…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία επάνω μου»

«Είναι μια κατάσταση ενοχλητική και ανεπίτρεπτη» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. O Ανδρ…