Κεντρική Γυναίκες Νικολόπουλος: «Θέλουμε η διοργάνωση να είναι πλήρης»

Νικολόπουλος: «Θέλουμε η διοργάνωση να είναι πλήρης»

Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, πήρε το λόγο πριν την έναρξη της κλήρωσης για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ γυναικών. Το στέλεχος της Ομοσπονδίας στάθηκε στη διοργάνωση και στη θέληση όλων να γίνει μια γιορτή στα Χανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Νικολόπουλος:

«Μετά από τρία χρόνια βρισκόμαστε προ των πυλών της διεξαγωγής ενός Final Four Κυπέλλου Γυναικών και πάλι στην φιλόξενη πόλη των Χανίων από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής και του Δήμου γίνεται ότι καλύτερα για να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η ομοσπονδία εξακολουθεί να δουλεύει και να πιστεύει πως είναι ικανή να υλοποιήσει αρκετά πράγματα για να βρούμε αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζει το μπάσκετ και ειδικότερα το μπάσκετ γυναικών.

Πιστεύω πως σε αυτήν την προσπάθεια θα είστε αρωγοί. Ελπίζω η διοργάνωση αυτή να στεφθεί με επιτυχία. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε συνεργάτες και αρωγούς τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο. Θα ήθελα εδώ να τονίσω τη συμβολή και της ΕΡΤ, η οποία θα είναι παρούσα και σε αυτήν την διοργάνωση και πλήρης να διεκδικήσει στο τριήμερο ότι τους αναλογεί. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: Μεταγραφική… ανησυχία και ιχυροί κανονιοβολισμοί

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην Α1 Γυναικών. Όπως έγινε γνωστό, τις προηγούμενες ημέ…