Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Νέντοβιτς: «Ούτε κανονική προπόνηση δεν μπορούμε να κάνουμε»

Νέντοβιτς: «Ούτε κανονική προπόνηση δεν μπορούμε να κάνουμε»

Νέντοβιτς, Παναθηναϊκός

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα.

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε αντίδραση τους επόμενους δύο μήνες. Στην Euroleague παίζουμε χωρίς πίεση, πιο ήρεμοι. Όχι “χαλαροί”, αλλά χωρίς πίεση. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για τις απουσίες του «τριφυλλιού» σημείωσε: «Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις για να καλύψουν αυτά τα κενά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε 5vs5. Όμως, είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά».

Τέλος, σχετικά με το αν η ποιοτική «απόσταση» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αντικατοπτρίζεται στους 28 πόντους διαφοράς του ΣΕΦ: «Όχι, όχι δεν είναι αυτή η απόσταση. Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…