Κεντρική NBA Αποτελέσματα ΝΒΑ – Μεγάλη νίκη των Μπακς κόντρα στους Χιτ [vid]

Αποτελέσματα ΝΒΑ – Μεγάλη νίκη των Μπακς κόντρα στους Χιτ [vid]

All Star

Δείτε τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές από τα σημερινά παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Δείτε αναλυτικά τα σκορ και τους καλύτερους παίκτες των αγώνων:

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Σάρλοτ Χόρνετς 98 – 119
Εξαιρετικός Τέρι Ροζιέρ (29 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και επιστροφή στις νίκες για τη Σάρλοτ. Από πλευράς γηπεδούχων, ξεχώρισε ο Ντάριους Γκάρλαντ με 33 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ.

Ορλάντο Μάτζικ – Ιντιάνα Πέισερς 114 – 122
Με ένα σερί 7-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Ιντιάνα κατέγραψε ένα ακόμη διπλό την φετινή σεζόν. Πρωταγωνιστής ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 31 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ.

Φιλαδέλφεια 76ερς – Νιου Υορκ Νικς 123 – 108
Εμπίντ και Χάρντεν συνεχίζουν τα δικά τους και νίκη για του Σίξερς. Ο Καμερουνέζος είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ ενώ ο «Μούσιας» είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ (για λίγο δεν έφτασε στο triple – double)

Χιούστον Ρόκετς – Γιούτα Τζαζ 127 – 132
Διπλό για την Γιούτα στο Χιούστον. Απίστευτη εμφάνιση από τον Ντόνοβαν Μίτσελ ο οποίος είχε 37 πόντους, 2 ριμπάουντ, 10 ασίστ και πρωταγωνίστησε στη νίκη των Τζαζ.

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 120 – 119
Μεγάλη νίκη των Μπακς κόντρα στο πρωτοπόρο Μαϊάμι. Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη (28 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ), τα «Ελάφια» πήραν μία σπουδαία νίκη που τα κάνει να πλησιάζουν στην τετράδα. Από πλευράς Χιτ, πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Ιέρο με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Πέλικανς – Σακραμέντο Κινγκς 125 – 95
Ξανά νίκη για τους ανανεωμένους Πέλικανς. Ο Μπράντον Ίνγκραμ πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά απίστευτη εμφάνιση (33 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και ηγήθηκε στη νίκη της Νέας Ορλεάνης.

Ντένβερ Νάγκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 107 – 119
Ήττα σοκ στην έδρα του το Ντένβερ. Οι Θάντερ πήραν μία μεγάλη νίκη κόντρα στην παρέα του Γιόκιτς, με πρωταγωνιστή τον Αϊζάια Ρόμπι (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Φοίνιξ Σανς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 120 – 90
Τι και αν έλειπαν οι Μπούκερ και Πολ. Οι Σανς πήραν μία ακόμη νίκη, με τον Κάμερον Τζόνσον να είναι ο MVP (20 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ).






en>

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…