Κεντρική NBA NBA: O Ρίβερς αποβλήθηκε για αγκωνιά που δεν έριξε ποτέ!
NBA

NBA: O Ρίβερς αποβλήθηκε για αγκωνιά που δεν έριξε ποτέ!

rivers e1648719688751 jpg

Ο Ρίβερς των Νάγκετς αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στον αγώνα με τους Πέισερς για μία…αγκωνιά στον Στίβενσον που δεν έκανε ποτέ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς γλίτωσε τους Νάγκετς από το κάζο στην Ιντιάνα, στην νίκη των Νάγκετς με 125-118. Νωρίτερα πάντως ο Όστιν Ρίβερς πρόλαβε να γίνει πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο περίεργες αποβολές της σεζόν.

Ο γκαρντ των Νάγκετς είχε μία στιγμή έντασης με τον Λανς Στίβενσον, με αποτέλεσμα αμφότεροι να χρεωθούν με τεχνική ποινή. Λίγο αργότερα, ο Ρίβερς πήρε πάλι την μπάλα με τον Στίβενσον να τον επιτηρεί στενά. Τότε ήταν που έκανε μία απότομη κίνηση, με τον Στίβενσον να αντιδρά, υποστηρίζοντας ότι ο αντίπαλός του προσπάθησε να του δώσει αγκωνιά. Αποτέλεσμα; Να χρεωθεί ο Ρίβερς με δεύτερη τεχνική ποινή επειδή προσποιήθηκε ότι θα ρίξει αγκωνιά στον αντίπαλό του.

Η λεπτομέρεια ωστόσο είναι ότι στο replay δεν φάνηκε να ισχύει κάτι τέτοιο, με τον Ρίβερς να είναι έξαλλος και να ξεσπάει μετά τον αγώνα, γράφοντας στο twitter: “Ποτέ στην ζωή μου δεν με έχουν πετάξει έξω από έναν αγώνα για κάτι τόσο γελοίο. Αλήθεια, ποτέ. Η λίγκα πρέπει να το δει αυτό”.

Δείτε το VIDEO με την αψιμαχία των δύο παικτών, αλλά και την φάση που ακολούθησε και οδήγησε στην αποβολή του Ρίβερς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…