Κεντρική Γυναίκες Μπάσκετ Γυναικών: Νέα νίκη για τη Σωτηρίου – «Ελληνικό» ντέρμπι στην Πολωνία

Μπάσκετ Γυναικών: Νέα νίκη για τη Σωτηρίου – «Ελληνικό» ντέρμπι στην Πολωνία

Σωτηρίου γυναικών

Ακόμα μια νίκη έκανε στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών της Ρουμανίας η Σάτου Μάρε. Η ομάδα της Κατερίνας Σωτηρίου επικράτησε με 87-71 της CBST Αλεξάνδρια. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας έχει 15 νίκες και μόλις 1 ήττα. Ακόμα, έχει 4 αγώνες  λιγότερους από την πρωτοπόρο Αράντ και 2 λιγότερους από τη Σέπσι. Η Σωτηρίου αγωνίστηκε για 17 λεπτά και σημείωσε 5 πόντους 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ξανά Σπανού εναντίον Παυλοπούλου στην Α1 γυναικών Πολωνίας

Μπορεί να αγωνίζονται σε άλλη χώρα. Μπορεί να είναι συμπαίκτριες στην Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο στην Εξκτακλάζα, που είναι η Α1 μπάσκετ γυναικών της Πολωνίας η Άρτεμις Σπανού και Πηνελόπη Παυλοπούλου, θα τεθούν αντιμέτωπες. Μετά και τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην κάτοχο Πολκοβίτσε και την φιναλίστ Γκντύνια αυτή τη φορά κοντράρονται στο πλαίσιο του πολωνικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της. Η ομάδα της Σπανού έχει 17 νίκες και μόλις 2 ήττες, όντας στη 2η θέση. Από την άλλη η Γκντύνια της Παυλοπούλου έχει ρεκόρ 14-5, καταλαμβάνοντας την 3η θέση αντίστοιχα. Το ματς διεξάγεται το Σάββατο 5/3 και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…