Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μπάσκετ Ανδρών: Αλλαγές σε ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων

Μπάσκετ Ανδρών: Αλλαγές σε ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων

ΕΟΚ μπάσκετ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, σημειώθηκαν αλλαγές στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών μπάσκετ ανδρών που τελούν υπό την αιγίδα της.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τις αλλαγές στο μπάσκετ ανδρών:

*Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης (ERTFLIX), ο αγώνας ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Καρδίτσας, για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 05/03/22καιώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 06/03/22 και ώρα 15.00 στο ΔΑΚ «Βικέλας» Μακροχωρίου.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς – Βυζαντινός ΑΟ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (6ος Όμιλος) της 13/03/22αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (4ος Όμιλος) της 13/03/22 και ώρα 17.00, αντί του ΔΑΚ Σερρών, θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Ομόνοιας.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΦΟ Αριδαίας – ΦΣΦ Αριστοτέλης για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (5ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 09/03/2022 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Αριδαίας. Σε περίπτωση ακαταλληλότητας του γηπέδου θα διεξαχθεί ο παραπάνω αγώνας στο ΔΑΚ Εδέσσας που έχει δηλωθεί ως εφεδρικό γήπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Πανελλήνιο Παίδων: Στην Καρδίτσα η Τελική Φάση

Η Θεσσαλική πόλη θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όπως ανακοίν…