Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μπάσκετ Ανδρών: Αλλαγές σε ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων

Μπάσκετ Ανδρών: Αλλαγές σε ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων

ΕΟΚ μπάσκετ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, σημειώθηκαν αλλαγές στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών μπάσκετ ανδρών που τελούν υπό την αιγίδα της.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τις αλλαγές στο μπάσκετ ανδρών:

*Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης (ERTFLIX), ο αγώνας ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Καρδίτσας, για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 05/03/22καιώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 06/03/22 και ώρα 15.00 στο ΔΑΚ «Βικέλας» Μακροχωρίου.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς – Βυζαντινός ΑΟ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (6ος Όμιλος) της 13/03/22αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (4ος Όμιλος) της 13/03/22 και ώρα 17.00, αντί του ΔΑΚ Σερρών, θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Ομόνοιας.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΦΟ Αριδαίας – ΦΣΦ Αριστοτέλης για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (5ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 09/03/2022 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Αριδαίας. Σε περίπτωση ακαταλληλότητας του γηπέδου θα διεξαχθεί ο παραπάνω αγώνας στο ΔΑΚ Εδέσσας που έχει δηλωθεί ως εφεδρικό γήπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…