Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: Δύσκολα Φαλ και Σλούκας, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: Δύσκολα Φαλ και Σλούκας, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Ολυμπιακός, Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «ΣΕΦ».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο την Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις απουσίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και για το βαθμολογικό κίνητρο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα περιμένουμε την σημερινή προπόνηση και αύριο γιατί δεν ξέρω κάποιοι αν μπορούν να βγάλουν την προπόνηση. Καλύτερα να περιμένουμε αύριο. Είναι δύσκολο πάντως μέχρι στιγμής για τον Φαλ και τον Σλούκα, αλλά θα δούμε για τους υπόλοιπους».

«Είμαστε χαρούμενοι που κλείνει ένας κύκλος, μια διαδικασία για την ομάδα μας, όχι μόνο από το καλοκαίρι και μετά. Ίσως η προετοιμασία ξεκίνησε από πέρυσι, όταν έπρεπε να προετοιμάσουμε μια ομάδα που θα ξανά έπαιζε σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην Ευρωλίγκα».

«Αύριο είναι μια καλή ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, γιατί η παρουσία και η ώθηση του κόσμου μας έδωσε ένα καλό ρεκόρ εντός έδρας. Μαζί καταφέραμε να ξαναγυρίσει η ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο. Η συγκυρία είναι τα έφερε έτσι, που, , με βάση την βαθμολογία, παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της φετινής χρονιάς».

«Τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοί μας και θα έχουμε απουσίες. Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα με ιώσεις και διαφορετικού είδους για τον καθένα, ευτυχώς όχι κορονοϊό, με αποτέλεσμα ακόμη και τώρα να μην ξέρω ποιους θα έχω αύριο, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».

Για την διεκδίκηση της 3ης θέσης:

«Αυτοί είναι νόθοι προβληματισμοί που δημιουργούν νόθα προβλήματα. Δεν μας νοιάζει. δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει πέμπτος, έκτος, ή έβδομος, για να πούμε ότι η νίκη μας δίνει τον έναν αντίπαλο ή ήττα τον άλλον».

«Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση, στην λογική ότι πάμε να κερδίσουμε κάθε ματς. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs. Να έχουμε υγεία, να είμαστε σε καλό μομέντουμ και τότε να επανεξετάσουμε την κατάσταση. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν θετικά και αρνητικά και από την τέταρτη θέση και κάτω. Είναι πολύ καλές ομάδες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν θα διαλέξει ο Ολυμπιακός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε αν μείνουμε στο πλάνο»

Στις προσδοκίες του για το Final Four, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. O Έλληνας τεχνικός…