Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Γουάιλερ-Μπαμπ

Μπάγερν: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Γουάιλερ-Μπαμπ

bayern e1648567951534 jpg

Ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ της Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, περίπου έναν μήνα μετά τον άσχημο τραυματισμό του στο παιχνίδι της Bundesliga με το Αμβούργο.

Όπως μετέδωσε το Basketnews.com, ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ της γερμανικής Μπάγερν, ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις, ενώ σε μερικές ημέρες αναμένεται να ενταχθεί και στο κανονικό πρόγραμμα του συγκροτήματος του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Γουάιλερ Μπαμπ είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 2 Μαρτίου, στο παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος με το Αμβούργο, έπειτα από προσπάθεια του να καρφώσει. Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ανησυχούμε πολύ γι’ αυτό που συνέβη. Θα μπορούσε να είναι δραματικό. Τα πρώτα νέα από το νοσοκομείο δεν είναι καλά, αλλά είναι εντάξει. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ήταν πολύ επικίνδυνο και είμαστε τυχεροί που είμαστε σε θέση να το σχολιάσουμε…».

Ο Αμερικανός περιφερειακός, ο οποίος μετρά φέτος 5.5 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 24 αγώνες της Euroleague, βρίσκεται πλέον σε διαδικασία επιστροφής. Αν και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας δεν πρόκειται να βιαστούν με την περίπτωση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…