Κεντρική Ηρακλής Μέξας: «Να δώσουμε το 100%, να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι»

Μέξας: «Να δώσουμε το 100%, να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι»

Μέξας

Ο Κώστας Μέξας έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα. Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (19/03, 17:00, ERTFLIX ERT SPORTS 3) την ομάδα του Φώτη Τακιανού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (18/03), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Γάιος Σκορδίλης ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση. Απών ήταν ο ασθενής, Γιώργος Πετανίδης, ο οποίος κι αυτός έχει τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα με τη Λάρισα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Μέξας:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει βρει πολύ καλή χημεία, πολύ καλό ρυθμό, παίζει καλά και το δείχνουν και τα αποτελέσματα αυτό», όπως ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, που είχαμε τις τελευταίες 10-15 μέρες, με τις αρρώστιες, τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς. Παρά την ελλιπή προετοιμασία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο καθένας να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μέσα από μια διαχείριση καταστάσεων, τη μέρα του αγώνα να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά για να διεκδικήσουμε το ματς και να πετύχουμε μια νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…