Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μεσίνα: «Επιτυχία για έναν προπονητή όταν δεν χρειάζεται να “εμπλακεί” σε ένα παιχνίδι»

Μεσίνα: «Επιτυχία για έναν προπονητή όταν δεν χρειάζεται να “εμπλακεί” σε ένα παιχνίδι»

Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα είδε την ομάδα του να κάνει ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο και να νικά μέσα στην Τουρκία την Εφές. Ο Ιταλός προπονητής σε δηλώσεις του για το ματς, τόνισε ότι όταν οι παίκτες κάνουν εξαιρετικό ματς και δε χρειάζεται να εμπλακεί πολύ είναι επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεσίνα:

«Οι παίκτες κερδίζουν, αυτή είναι η πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά, ήταν ένα ματς που το κέρδισαν οι παίκτες γιατί βγήκαν και έπαιξαν με όσα μας έλειπαν στο Τελ Αβίβ και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Εφές. Έπαιξαν με προσωπικότητα, ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Κυρίως, όμως, κυκλοφόρησαν την μπάλα χωρίς εγωισμό και όλοι βοήθησαν. Δεν το λέω για να τους… χαϊδέψω.

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι επιτυχία για έναν προπονητή όταν δεν χρειάζεται να “εμπλακεί” σε ένα παιχνίδι. Μίλησαν μεταξύ τους, κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν και βρήκαν αυτοπεποίθηση. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρήκαμε ό,τι μας έλειπε και ελπίζω να είναι ένα σημάδι για το μέλλον.

Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, γιατί παίζει και ο αντίπαλος. Νικήσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι μια σπουδαία μέρα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει να βρούμε κάτι θετικό και την αυτοπεποίθησή μας για το μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…