Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Masterchef: Το Mystery Box κρύβει εκπλήξεις – Αγωνία για την κάρτα ασυλίας

Masterchef: Το Mystery Box κρύβει εκπλήξεις – Αγωνία για την κάρτα ασυλίας

MasterChef

Την προηγούμενη εβδομάδα, αποχώρησαν από το Masterchef η Αναστασία Ντμικτρούκ και ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ενώ επέστρεψε ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος είναι πλέον μέλος της μπλε ομάδας.

Οι 18 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ, επιστρέφουν στην κουζίνα του διαγωνισμού για να ζήσουν άλλη μια απαιτητική και ενδιαφέρουσα εβδομάδα, που ξεκινά με τις καθιερωμένες δοκιμασίες του Mystery Box και του Tεστ Δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία του Mystery Box κρύβει για έναν διαγωνιζόμενο ακόμη μεγαλύτερο «μυστήριο» και ο τρόπος που θα το διαχειριστεί, μπορεί να επηρεάσει τόσο το δικό του, όσο και το τελικό αποτέλεσμα των συμπαικτών του.

Στο Tεστ Δημιουργικότητας οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιδείξουν, για μια ακόμη φορά, μαγειρική έμπνευση, ευελιξία, ταχύτητα, φαντασία.

Ο Βασίλης Μπόλλος έχει στην κατοχή του τη μόνιμη κάρτα ασυλίας. Θα καταφέρει να την κρατήσει μέχρι το τέλος της ημέρας ή θα τη διεκδικήσει κάποιος από τους συμπαίκτες του;

Ποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους, τους τρεις chef κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ποιοι θα χρειαστεί να μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…