Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός: Οι δηλώσεις του Μάνου Σπυρίδωνος ενόψει του αγώνα με τη ΝΕΜ

Μανδραϊκός: Οι δηλώσεις του Μάνου Σπυρίδωνος ενόψει του αγώνα με τη ΝΕΜ

Μανδραϊκός

Ο Μανδραϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη ΝΕΜ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μάνδρας την Κυριακή 20/3 στις 17:00. Ο παίκτης της ομάδας, Μάνος Σπυρίδωνος έκανε δηλώσεις τόσο για το επερχόμενο ματς, όσο και για την επέλαση του κορωονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Μανδραϊκός στο Facebook:

«Δέκατο έβδομο παιχνίδι για την ομάδα μας στην Β’ Εθνική την Κυριακή (20/03, 17:00) εντός έδρας κόντρα στη ΝΕΜ‼️

Σε αυτό το πλαίσιο ο αθλητής του Μανδραϊκού🔵⚪ μας, Μάνος Σπυρίδωνος δήλωσε τα εξής:

Αρχικά, μίλησε για την αγωνιστική απραξία και την επέλαση του κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας:

“Σίγουρα η κατάσταση έχει αποκλιμακωθεί. Έχουμε αρνητικοποιηθεί σχεδόν όλοι και επιστρέφουμε σιγά σιγά στους προπονητικούς μας ρυθμούς. Σαν ομάδα, είχαμε σταθεί αρκετά τυχεροί μέχρι στιγμής όσον αφορά τον ιό, ωστόσο ούτε εμείς καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι από την τελευταία έξαρση της πανδημίας. Απομονωθήκαμε, προστατέψαμε τους δικούς μας ανθρώπους και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.”

Για την κακή φόρμα της ομάδας τελευταία είχε να πει:

“Η ομάδα μας μετράει ένα αρνητικό σερί στις τελευταίες αγωνιστικές που δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητές μας. Με αφορμή την καραντίνα στην οποία υποχρεωθήκαμε όμως, μπορέσαμε να πάρουμε μια απόσταση από την κακή μας ψυχολογία σαν σύνολο. Οι πολλοί τραυματισμοί μας έχουν κοστίσει, αλλά είμαστε όλοι αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση στο πρωτάθλημα φέτος.”

Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην δράση μετά από πολύμηνη απουσία, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω πάλι την ομάδα μετά από την πολύμηνη αποχή μου. Στο μέτρο του δυνατού, δεν έπαψα στιγμή να δουλεύω για να είμαι έτοιμος μόλις η υγεία μου το επέτρεπε. Είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζομαι στην Β’ Εθνική και θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου.”

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος:

“Ο αγώνας με τη ΝΕΜ είναι υψίστης σημασίας για εμάς αφού εκτός από τοπικό ντέρμπι, σηματοδοτεί και την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες αποχής. Τόσο η όρεξή μας για παιχνίδι αλλά και η βαθμολογική μας θέση, δεν μας αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο αντάξιοι των περιστάσεων γίνεται.”
«***Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους‼️»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…