Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λιόλιος: Συναντήθηκε με τους Δημάρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας [pic]

Λιόλιος: Συναντήθηκε με τους Δημάρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας [pic]

Λιόλιος

Με αφορμή την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλαμάτα το διήμερο 22-23 Μαρτίου, ως επίσημος προσκεκλημένος από τον Δήμο Καλαμάτας για την επέτειο των 201 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης συζήτησε με τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

Οι επισκέψεις του Προέδρου της ΕΟΚ ξεκίνησαν από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αθλητισμού, αλλά και κοινού ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιότατος του ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Οι συναντήσεις του Προέδρου της ΕΟΚ με τους Δημάρχους, είχαν μόνο θετικά αποτελέσματα, καθώς μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που έγιναν στα δύο Δημαρχεία, προχωράνε οι συνεργασίες των Δήμων με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την βελτίωση των αθλητικών υποδομών, με την υλοποίηση κλειστών γηπέδων-προπονητηρίων, ανάληψη αθλητικών εκδηλώσεων και γενικότερα δράσεις για την προώθηση του μπάσκετ. Οι δύο Δήμαρχοι ήταν θετικοί στο να συν-διοργανώσουν την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στα τέλη Ιουνίου.

Στην Μεσσήνη συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί και η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων (15-17 Απριλίου).

Τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, συνόδεψαν στις συναντήσεις αυτές, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Θανάσης Μακαρούνης και το μέλος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουτραφούρης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε ακόμα με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στα γραφεία της Ένωσης στην Καλαμάτα, ενώ πραγματοποιήθηκε και τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες των τριών Νομών (Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας), στη διάρκεια τη οποίας συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο χώρο.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Λιόλιος άκουσε προσεκτικά και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζει σε όλα τα επίπεδα, μεταφέροντάς τους παράλληλα τον ενθουσιασμό και την αγάπη για αυτά που σκέφτεται να κάνει

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε, με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ να επισκέπτεται έκθεση ζωγραφικής με θέματα του 1821, ενώ παρακολούθησε στο Πνευματικό Κέντρο την εορταστική συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας με τίτλο «Η Γυναίκα στο ‘21». Την Τετάρτη παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας.

liolios kalamata2
liolios kalamata3
liolios kalamata4
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…