Κεντρική Basket League Λαρεντζάκης:Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν τα πλέι οφ

Λαρεντζάκης:Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν τα πλέι οφ

Ολυμπιακός

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή. ο ίδιος μίλησε και για τις επόμενες αναμετρήσεις της Euroleague, τονίζοντας πως κόντρα στην Ζαλγκίρις οι  «ερυθρόλευκοι»θέλουν να παρουσιάσουν με άλλο πρόσωπο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Διαδικαστικού χαρακτήρα δεν ήταν σίγουρα. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Ξέραμε τα προβλήματα του Ηρακλή. Αυτόματα το μυαλό χαλαρώνει. Ο Ηρακλής είχε προβλήματα και τα ξέραμε. Μετά στο δεύτερο μέρος παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και ένταση και πήραμε τη διαφορά.

Σε μια μεγάλη χρονιά θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Αντιδράσαμε, μετά το Κύπελλο κάναμε ένα καλό σερί. Με την Άλμπα ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα γιατί δεν ήμασταν όπως έπρεπε.

Ίσως δεν αντιδράμε όπως πρέπει να δείξουμε την ενέργειά μας. Με την Άλμπα η άμυνα δεν ήταν αυτή που συνηθίζουμε να παίζουμε και είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε. Στο Κάουνας θα είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που βρισκόμαστε τέταρτοι στην Ευρωλίγκα.

Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν τα πλέι οφ. Χαιρόμαστε που το καταφέραμε. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί στην Ευρωλίγκα αν χαλαρώσεις θα σε τιμωρήσει ο αντίπαλος και απόδειξη είναι το παιχνίδι με την Άλμπα. Γι αυτό κοιτάμε το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …