Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Δεν θέλουμε να κάνουμε μακρινά σχέδια»

Λαρεντζάκης: «Δεν θέλουμε να κάνουμε μακρινά σχέδια»

Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του στάθηκε αναφέρθηκε στα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας αλλά και στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων»:

«Ο στόχος είναι το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο ματς με την Άλμπα και να κερδίσουμε. Δεν θέλουμε να κάνουμε μακρινά σχέδια, ούτε να κοιτάμε πολύ μπροστά, ούτε να σκεφτόμαστε πόσες νίκες πρέπει να κάνουμε εμείς ή οι αντίπαλοί μας ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πρέπει να κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, τίποτε άλλο. Οπότε, αυτός είναι ο στόχος μας: η νίκη στην αναμέτρηση με την Άλμπα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει με το διπλό: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Επιβάλλεται να ακολουθήσουμε το πλάνο και να κάνουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης: «Κάθε μέρα η ομάδα βελτιώνεται. Το σημαντικό, μετά την αγωνιστική μας κοιλιά, είναι πως έχουμε ξαναβρεί τα πατήματά μας και τον καλό μας εαυτό. Παίζουμε ξανά στο επίπεδο που θέλουμε και πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι, γιατί μέσα από τα καλά παιχνίδια αποκτούμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο να είσαι στα playoffs και να διεκδικείς μια θέση στα playoffs».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Αμφισβητούμενο το τελευταίο σφύριγμα»

Στο φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Πετρούσεφ, αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός γν…