Κεντρική Β' Εθνική Κρόνος: Ευθεία επίθεση στον διαιτητή Χριστιανάκη για το ματς με τον ΟΦΗ

Κρόνος: Ευθεία επίθεση στον διαιτητή Χριστιανάκη για το ματς με τον ΟΦΗ

Α2

Ο Κρόνος έχασε από τον ΟΦΗ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία του στη Β’ Εθνική. Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε βέλη προς τον διαιτητή Χριστιανάκη, τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα του.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ είναι ένα ιστορικό σωματείο που υπηρετεί τον υγιή αθλητισμό χωρίς να ασχολείται με την διαιτησία και τα διαιτητικά «λάθη» όταν αυτά δεν αλλοιώνουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Δεν ζητήσαμε ποτέ εύνοια, μόνο ισοτιμία επειδή για εμάς όλα τα Σωματεία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από την διαιτησία με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια, με φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, με σεβασμό στην προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά κυρίως με σεβασμό στο όνομα και στην ιστορία τους.
Δυστυχώς όμως, αυτό το οποίο εισπράξαμε στον κρίσιμο για την παραμονή μας στην Β’ Εθνική κατηγορία εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, ήταν ακριβώς το αντίθετο.
Ο σύλλογός μας αντιμετωπίσθηκε με εχθρική διαιτησία από τον κ. Χριστιανάκη και με προσβλητική στάση -για διαιτητή- η οποία εκτός της απαξίωσης του αθλήματος και του ρόλου του, αδίκησε καταφανώς την Ομάδα μας.
Ο εν λόγω διαιτητής με τα συνεχιζόμενα λάθος σφυρίγματά στο τέλος του αγώνα και ενώ η διαφορά ήταν στους τέσσερις πόντους, μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την νίκη δίνοντας συνεχώς ανύπαρκτα φάουλ στην αντίπαλη ομάδα.
Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη όταν όμως είναι επαναλαμβανόμενα και μάλιστα σε τόσο μικρό και κρίσιμο χρονικό διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται ως «επιλογή».
Η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και ελπίζουμε οι αρμόδιοι φορείς να φροντίσουν να προφυλάξουν το άθλημα ώστε να μην ξανασυναντήσουμε τέτοιου είδους διαιτησίες!!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…