Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Κουκάκι: «Αδικηθήκαμε κατάφορα – Θα απαντήσουμε στο γήπεδο» [vid]

Κουκάκι: «Αδικηθήκαμε κατάφορα – Θα απαντήσουμε στο γήπεδο» [vid]

Κουκάκι

Αιχμές κατά της διαιτησίας για την ήττα από την Αρτέμιδα Αχαρνών αφήνει με ανακοίνωσή του το Κουκάκι. Η ομάδα των Αθηνών τονίζει τρία διαιτητικά λάθη έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Μενιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κουκάκι:

«Ήττα χθες για την ομάδα μας στο εξ αναβολής ματς στον Κόκκινο Μύλο από την Αρτέμιδα Αχαρνών με 64-59.
Η ομάδα μας πάλεψε με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος για άλλη μια μεγάλη νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στο όνειρο των πλει οφς για τη Γ Εθνική όμως δεν τα κατάφερε.
Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό και απαιτητικό ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Άρτεμις Αχαρνών να είναι πιο τυχερή στο τέλος και με 3 τραγικά λάθη των διαιτητών που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριων από την ομάδα μας τελικά ήρθε η ήττα.
Και πάλι όμως η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη και θα την πετύχαινε αν ένα εκ των δύο σουτ νίκης (ένα του Διαμαντόπουλου στο 56-56 κι ένα του Μπελλα στο 61-59 έβρισκαν στόχο).
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του κόουτς Παπανικολάου που εδώ και 10 μέρες πηγαίνουν από ντέρμπι σε ντέρμπι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και αυταπάρνηση παρ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με τους ορισμούς των αγώνων και τους τραυματίσμους.
(Σσ. Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε τις φάσεις του τελευταίου 3λεπτου που η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα απο το διαιτητικό τρίο καθώς το Κουκακι δεν έχει μάθει να γκρινιάζει για διαιτησίες ούτε να βγάζει επίσημες ανακοινώσεις πάρα μόνο απαντά μέσα στο γήπεδο με τις εμφανίσεις της)
Κουκακι (Παπανικολάου) : Καμπερης 16(1), Γλυκοπουλος 2, Κηρυκος 5(1),Κιορρι 5, Διαμαντόπουλος 7(1), Μπελλας 4, Ορφανίδης, Σιδεριδης, Πηγάδας, Σιδερης 8(2), Τσόλης 7(1), Μοσχονας 6.
Επόμενο και καθοριστικό ματς που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό πια την είσοδο στα play off τη Δευτέρα 21/03 στις 21.30 στον Βύρωνα με την ομάδα του Αθηναϊκού!
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στην κερκίδα και να στηρίξουν την ομάδα μας στο ιστορικό αυτό παιχνίδι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
1. Άρτεμις Αχαρνών 32 (14-4)
2. Γαλάτσι 31 (14-3)
3. Άγιοι Ανάργυροι 30(13-4)
4. Αθηναϊκός 26(10-6)
————————————————–
5. Κουκακι 26(10-6)
6. Νέα Ιωνία 26(9-8)
7. Κηφισιά 26(9-8)
8. Ταύρος 23(5-13)
————————————————–
9. Πολυνικης 22(6-10)
10. Ιωνικός ΝΦ 19(3-14)
11. Μεν Ιλίου 17(0-17)»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…