Κεντρική A2 Καρδίτσα: «Η απόφαση της Δάφνης Δαφνίου θίγει το κύρος του πρωταθλήματος»
A2

Καρδίτσα: «Η απόφαση της Δάφνης Δαφνίου θίγει το κύρος του πρωταθλήματος»

Α2 Ανδρών

Η ομάδα της Δάφνης Δαφνίου αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Καρδίτσα για το σημερινό παιχνίδι με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2. Γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των γηπεδούχων, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους μιλούν για «απόφαση που θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως η Δάφνη Δαφνίου δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Καρδίτσα επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση για τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας -Δάφνη Δαφνίου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ..

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση αθλητικών αποστολών και ως εκ τούτου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την απόφαση της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου, η οποία θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ενημερώνουμε πως η δράση της συλλογής τροφίμων και προμηθειών σε συνεργασία με την Anagennisi Karditsas για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα γίνει κανονικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ..

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να φέρουν στο Νέο Κλειστό τις προμήθειες που θέλουν να προσφέρουν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Η ανθρωπιστική βοήθεια δε μπορεί να περιμένει και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη το ίδιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Παίκτης του Μεσολογγίου ο Δημήτρης Νάνος (pic)

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Μεσολογγίου ανακ…