Κεντρική Γυναίκες Καπογιάννη για διαιτησία: «Δε συμφωνώ με πολλά σφυρίγματα» [pic]

Καπογιάννη για διαιτησία: «Δε συμφωνώ με πολλά σφυρίγματα» [pic]

kapogianni e1647462207395 jpg

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και η Ελένη Καπογιάννη είχε παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης για την Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο. Η τεχνικός του «τριφυλλιού», Ελένη Καπογιάννη όμως, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Καπογιάννη σχολίασε τα εξής:

«Αρχικά να πω ότι ο Ολυμπιακός στο 2ο ημίχρονο εμφανίστηκε καλύτερος. Εμείς χάσαμε το μυαλό μας πάρα πολύ στην επίθεση, δεν κάναμε όσα είπαμε. Όμως, κάναμε λάθη και στην άμυνα. Δεχόμασταν εύκολα καλάθια από ένα απλό pick ‘n roll. Δεν αμυνθήκαμε καλά, δεν ξέρω αν φταίει η κούραση. Ήμασταν κατώτερες των περιστάσεων στο 2ο ημίχρονο.

Δεν μπορώ να μην συγχαρώ τις παίκτριές μου για την προσπάθεια. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω. Χάσαμε αυτή την μάχη. Φυσικά, έχουμε ντισαβαντάζ για τα πλέι οφ. Αλλά, εμείς θα μαχόμαστε μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός, μαχητική ψυχή. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που τους στεναχωρήσαμε σήμερα. Πιστέψτε με, εμείς στεναχωρηθήκαμε πιο πολύ από όλους».

Καπογιάννη

Για τη διαιτησία του ντέρμπι:

«Αυτό που είδε ο κόσμος, αυτό είναι. Δεν συμφωνώ με πολλά σφυρίγματά τους. Αλλά αυτά μπορεί να συμβούν».

Για την τεχνική ποινή που δέχτηκε, πατώντας τη γραμμή:

«Μου θύμισαν τον Πρίφτη. Θα πάω να πιω έναν καφέ με τον Πρίφτη. Εμείς πατάμε τις γραμμές και παίρνουμε “Τ”. Οι άλλοι, που κάνουν άλλα, μια χαρά…».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού:

«Το 2-0 είναι βαρύ, δεν γυρνάει εύκολα. Αλλά εμείς δεν τα παρατάμε. Θα πάμε μέχρι τέλους και ό,τι γίνει. Όπως μπορούμε, με ό,τι όπλα έχουμε. Θα πάμε να χτυπήσουμε και να κερδίσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…