Κεντρική Basket League Καμπούρης: «Να ανακάμψουμε γρήγορα»

Καμπούρης: «Να ανακάμψουμε γρήγορα»

Καμπούρης, Κολοσσός

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής αγώνα τον Ιωνικό και ο Νίκος Καμπούρης αναφέρθηκε στο ματς μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μία κακή ήττα για εμάς. Και βαθμολογικά και αγωνιστικά. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού και έτσι δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε ποτέ στο σκορ όσο θέλαμε. Έτσι επιτρέψαμε στην ΑΕΚ που έχει πολύ έμπειρους παίκτες να μείνει μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος να έχει 1-2 καλύτερες αποφάσεις που μας κόστισαν και τη νίκη.

Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε μία ευκαιρία να ανακάμψουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά πολύ γρήγορα λόγω του εξ αναβολής αγώνα με τον Ιωνικό. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει πως άσχετα με τη βαθμολογική τους θέση, όλες οι ομάδες έχουν κάνει σημαντικές και κάποιες μη αναμενόμενες νίκες. Το ίδιο και ο Ιωνικός. Έχει κάποιους έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, σε συνδυασμό με παίκτες που θέλουν να εδραιωθούν στην κατηγορία και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους.

Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε στη θέση που είμαστε αυτή την στιγμή.

Ήταν μία πολύ όμορφη η εικόνα του γηπέδου με τους φιλάθλους και των δυο ομάδων την Κυριακή. Μακάρι κάθε παιχνίδι να μπορεί να γίνεται με τόσο κόσμο και με τέτοια υγεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…