Κεντρική Basket League Καμπούρης: «Μεγάλη ενέργεια και συγκέντρωση»

Καμπούρης: «Μεγάλη ενέργεια και συγκέντρωση»

Καμπούρης, Κολοσσός

Ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Καμπούρης γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ τις σκέψεις του για το ματς.

Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε από το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο πετύχαμε μια νίκη που θέλαμε πάρα πολύ και θα έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η νίκη αυτή ήρθε σε μία περίοδο που είχαμε κάποιες απώλειες λόγω του κορωνοϊού. Κάτι που δυστυχώς δεν μας άφησε να παίξουμε ενάντια στον Ιωνικό Νικαίας το περασμένο σαββατοκύριακο.

Επιστροφή στα παιχνίδια όμως, με δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας, απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα μας. Με τις ομάδες που έχουν τόσο γεμάτα ρόστερ και τέτοια ποιότητα, δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλά λάθη ή να έχεις μεγάλα κενά διαστήματα, γιατί όλα τιμωρούνται.

Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγάλη ενέργεια και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και αν καταφέρουμε να το κάνουμε για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, θα είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε άλλη μια νίκη στην έδρα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…