Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καμία συζήτηση για συνάντηση Πούτιν – Μπάιντεν

Καμία συζήτηση για συνάντηση Πούτιν – Μπάιντεν

Πούτιν

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα συνάντησης του Ρώσου προέδρου Πούτιν με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν, σύμφωνα με το Tass.

Καμία συζήτηση δεν υπάρχει σχετικά με συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε στις 22 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες πριν από την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, ότι μια σύνοδο κορυφής «ασφαλώς δεν ήταν στα σχέδια» της Ουάσινγκτον και ότι θα έπρεπε πρώτα να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.

Εξάλλου, το Κρεμλίνο δεν έχει λάβει κανένα αίτημα από το γραφείο του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο της ρωσικής προεδρίας.

Η Μόσχα διαμήνυε ότι ο Πούτιν δεν θα αρνιόταν μια συνάντηση με τον Ζελένσκι για να συζητηθεί το πώς θα μπορούσαν να τερματιστούν οι εχθροπραξίες. Η Ουκρανία έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη απευθείας συνομιλίες και ο Ζελένσκι είπε την Κυριακή ότι οι Ουκρανοί διαπραγματευτές προσπαθούν να οργανώσουν μια τέτοια συνάντηση.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…