Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κακοκαιρία Φίλιππος: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων

Κακοκαιρία Φίλιππος: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων

άσκοπων

Ισχυρή σύσταση για την αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων απευθύνει στους πολίτες η Πολιτική Προστασία.

Παράλληλα συστήνει τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Βόρεια και Ανατολική Αττική και στις περιοχές Βιλίων, Φυλής και Ερυθρών Βοιωτίας.

Όπως επισημαίνεται η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Φίλιππος τις επόμενες ώρες

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σήμερα σε όλη τη χώρα λόγω της νέας κακοκαιρίας Φίλιππος. Με βροχές και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα είναι πυκνές κυρίως πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο, ενώ εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής θα σημειώνεται χιονόνερο. Στην Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα και στα παραθαλάσσια τμήματα, αναφέρουν τα Dnews.

Από το μεσημέρι, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη.

Στις περισσότερες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, όμως σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία τοπικά οι βροχοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Θρίλερ στο Βόλο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή καταμεσής πάρκου

«Συναγερμός» σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Βόλου, όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ…