Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κακοκαιρία Φίλιππός: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Ελευσίνας -Θηβών

Κακοκαιρία Φίλιππός: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Ελευσίνας -Θηβών

καιρός

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Ελευσίνας – Θηβών λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππός, που έχει φέρει χιόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και στην Αττική, για ποια οχήματα επιτρέπεται η κυκλοφορία.

Ισχυρές καταιγίδες, κρύο και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο φέρνει η νέα κακοκαιρία Φίλιππος, που από τα ξημερώματα έχει δείξει τα δόντια της σε Αττική, Βοιωτία και Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, διακόπτεται η κυκλοφορία για τα βαρέως τύπου οχήματα καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δε φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως τα όρια του νομού Αττικής με τον νομό Βοιωτίας λόγω χιονόπτωσης.

Πιο αναλυτικά, με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής:
Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 09.30 ώρα της σήμερον 9/3/2022 έως ύφεσης των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:
Οχήματα οδικής βοήθειας
Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
Οχήματα εκτάκτου ανάγκης
Η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Θρίλερ στο Βόλο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή καταμεσής πάρκου

«Συναγερμός» σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Βόλου, όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ…