Κεντρική NBA Ίρβινγκ: «Είμαι ευγνώμων για το καλωσόρισμα των φιλάθλων»
NBA

Ίρβινγκ: «Είμαι ευγνώμων για το καλωσόρισμα των φιλάθλων»

brooclyn e1648459714362 jpg

Ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε για πρώτη φορά φέτος στις εντός έδρας αναμετρήσεις των Νετς, καθώς παραμένει ανεμβολίαστος.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε αγωνιστεί μόνο σε εκτός έδρας αναμετρήσεις των Νετς φέτος. Ο άσσος του Μπρούκλιν, είναι ανεμβολίαστος και τα μέτρα covid στην πόλη, δεν του επέτρεπαν να αγωνιστεί.

Πριν από λίγες μέρες, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης απέσυρε το μέτρο ότι όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του Ίρβινγκ στο «Μπάρκλεϊς Σέντερ».

Οι φίλοι της ομάδας, αποθέωσαν τον 30χρονο σταρ, με τον ίδιο να δηλώνει ευγνώμων για την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που έγινε είναι ιστορικής σημασίας. Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω με τα αδέρφια μου. Η συμμετοχή μου είναι μεγαλύτερη από απλώς ένα παιχνίδι μπάσκετ. Εγώ εκπροσωπούσα πολλά άτομα που ήταν σε ανάλογη θέση με μένα. Και τώρα που εγώ μπορώ να παίξω, πρέπει όλα να ανοίξουν για όλους. Το θέμα δεν ήμουν ποτέ απλώς εγώ, ούτε να κρατήσω μια στάση».

«Ήθελα να υποστηρίξω τις απόψεις μου και την ελευθερία μου. Είναι μια λέξη που δεν γίνεται πλήρως αντιληπτό το νόημά της στην κοινωνία μας. Είναι η ελευθερία να κάνεις επιλογές για τη ζωή σου χωρίς να σου λέει κανένας τι σκ@@α να κάνεις. Είμαι υπέρ της ελευθερίας, κανένας δεν θα με σκλαβώσει ούτε θα μου πει τι θα κάνω με τη ζωή μου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…