Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: «Μαύρο» ρεκόρ λαθών

Ηρακλής: «Μαύρο» ρεκόρ λαθών

Ηρακλής

Ο Ηρακλής υποχρεώθηκε σε 31 λάθη, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου και με διαφορά από το προηγούμενο που είχε με 25 λάθη η Λάρισα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Ιωνικό για τη 13η αγωνιστική. Όχι μόνο αυτό όμως.

 

Τα 31 λάθη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι τα περισσότερα που έκανε ποτέ ομάδα στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού το προηγούμενο, αρνητικό ρεκόρ ήταν τα 30 λάθη. Τόσα είχαν το Μαρούσι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας για τη σεζόν 2007-08 και ο Άρης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels για τη σεζόν 2010-11.

 

Ο Ηρακλής έκανε 14 λάθη περισσότερα από τον Ολυμπιακό και αυτό είναι αρνητικό ρεκόρ περιόδου

Το προηγούμενο ήταν το +13 των λαθών του Περιστερίου Vitabiotics στο ματς της 9ης αγωνιστικής με τον Άρη (8-21).

 

«Πρωταγωνιστής» αυτού του ιστορικού, αρνητικού ρεκόρ ήταν ο Μάικ Χένρι. Ο Αμερικανός έκανε τα 15 από τα 31 λάθη του Ηρακλή, σημειώνοντας αρνητικό, ιστορικό ρεκόρ στη Stoiximan Basket League και μάλιστα με διαφορά από το προηγούμενο. Ήταν εκείνο του Βλάντιμιρ Κρστιτς που έκανε 11 λάθη με την Ολύμπια Λάρισας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στις 9 Μαίου 2007.

 

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ της φετινής σεζόν αλλά και συνολικά στην ιστορία των «κυανόλευκων» ήταν εκείνο των 10 λαθών που έκανε ο Τόνι Ντάγκλας στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον Άρη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…