Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Η Προμετέι αποσύρεται από το BCL και δίνει τα χρήματα στην Ουκρανία

Η Προμετέι αποσύρεται από το BCL και δίνει τα χρήματα στην Ουκρανία

Προμετέι

Η Προμετέι αποφάσισε να αποσυρθεί από τη συνέχεια του BCL, αλλά και από όλες τις άλλες διοργανώσεις σε μπάσκετ και βόλεϊ . Μάλιστα, όπως εξήγησε ο πρόεδρός της Βολοντίμιρ Ντουμπίνσκι, όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ουκρανικού στρατού.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τη φετινή σεζόν θα διατεθούν στην ενίσχυση του ουκρανικού στρατού.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι της Προμετέι. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει πόλεμος στην Ουκρανία. Είναι μία δύσκολη αλλά σίγουρα σωστή απόφαση να αποσύρουμε όλες μας τις ομάδες και να αρνηθούμε να αγωνιστούμε στο BCL.
Όλα μας τα έσοδα θα διατεθούν στον ουκρανικό στρατό για την προστασία της χώρας μας και την υποστήριξη των ανθρώπων που πολεμούν γι αυτή. Σίγουρα θα κερδίσουμε, πρώτα η νίκη μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αυτό αφορά στις ομάδες τόσο στο μπάσκετ όσο και στο βόλεϊ, ενώ η ανδρική ομάδα μπάσκετ είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία. Το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου, η Ουκρανία δέχθηκε επίθεση από την Ρωσία και στην συνέχεια πολλές ακόμα πόλεις έπεσαν θύματα της εισβολής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…