Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γρηγόρης: «Επίδομα Ενέργειας» από στα καταστήματά του

Γρηγόρης: «Επίδομα Ενέργειας» από στα καταστήματά του

Γρηγόρης

Η εταιρία Γρηγόρης, μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία να στηρίξει εκτάκτως τους συνεργάτες franchisee των καταστημάτων της με «επίδομα ενέργειας», ύψους 1.500 € ανά κατάστημα.

Στόχος είναι να συγκρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος της επιβάρυνσης του κόστους και να μη μετακυληθεί στους καταναλωτές μέσω των λιανικών τιμών πώλησης και παράλληλα να υποστηριχθούν οι Συνεργάτες franchisee της επιχείρησης.

Ο Γρηγόρης διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα περισσότερα από 350 καταστήματα franchise τα οποία απασχολούν και υποστηρίζουν πάνω από 2.500 ανθρώπους και οικογένειες, ενώ εξυπηρετούν καθημερινά κατά μέσο όρο 250.000 καταναλωτές. Τα καταστήματα  βρίσκονται σε κάθε γειτονιά, είναι μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων και τους φτιάχνουν τη μέρα με τον καφέ, τις γεύσεις και τη φιλοξενία τους.

Στα 50 χρόνια λειτουργίας του, ο Γρηγόρης αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις, με κύριο στόχο πάντοτε τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καταναλωτή. Σε όλη αυτή τη διαδρομή ο στόχος επιτεύχθηκε μέσα από την αρμονική συνεργασία και τη στήριξη των συνεργατών του franchisee, που μεταφέρουν καθημερινά στον καταναλωτή ένα χαμόγελο από καρδιάς και μία ζεστή φιλοξενία.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…