Κεντρική NBA Γουίλιαμς: «Ο Λούντμπεργκ σουτάρει καλύτερα από ότι περίμενα»
NBA

Γουίλιαμς: «Ο Λούντμπεργκ σουτάρει καλύτερα από ότι περίμενα»

williams e1648727852855 jpg

Ο Ίφε Λούντμπεργκ ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο των Σάνς. Το εγκώμιό του έπλεξε ο προπονητής της ομάδας Μόντι Γουίλιαμς.

Ένας ακόμη παίκτης που αποχώρησε από ρωσική ομάδα μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία είναι ο Ίφε Λούντμπεργκ. Ο Δανός, αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπέγραψε με τους Φοίνιξ Σανς.

Μετά τη λήξη του ματς με τους Γουόριορς, ο προπονητής του Μόντι Γουίλιαμς, έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη σε δηλώσεις του, καθώς ανέφερε πως είναι πολύ καλύτερος σουτέρ από ότι περίμενε. Ο Λούντμπεργκ  βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, χωρίς όμως να αγωνιστεί. Παράλληλα, ο εξέφρασε και τη χαρά του για τη συγκεκριμένη μετακίνηση στο ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Μόντι Γουίλιαμς για τον Λούντμπεργκ:

«Έχει ένα πολύ καλό σώμα για τη θέση του και σουτάρει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Δεν ήξερα πολλά γι αυτόν και όταν τον είδα να προπονείται παρατήρησα πως σουτάρει με μεγάλη άνεση. Έχει γερή βάση και αυτό τον βοηθάει πολύ όταν πηγαίνει προς το καλάθι.

Δεν είχα πολύ χρόνο να τον δω αναλυτικά στο video αλλά ο GM μου είπε τα καλύτερα γι αυτόν. Δεν θα τον είχαμε στην ομάδα μας αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να παίξει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε έναν Δανό παίκτη στην ομάδα και ειδικά στο ΝΒΑ».

Η χαρά του Λούντμπεργκ για την αποχώρησή του από τη Ρωσία:

«Στο τέλος της ημέρας, το πρώτο μου μέλημα είναι η ασφάλεια της οικογένειάς μου. Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη Ρωσία γιατί φοβόμασταν πως θα αποκλειστούμε εκεί. Αυτός ήταν ο λόγος που επιστρέψαμε στη Δανία.

Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Υπήρχε μεγάλη ανασφάλεια και ειδικά όταν είσαι σε ένα περιβάλλον που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς κάποια πράγματα είναι εύκολο να πάρεις τον πιο ασφαλή δρόμο. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για την οικογένειά μου και τον τρόπο που διαχειρίζονται ορισμένα πράγματα».

 

Για το εξαιρετικό κλίμα που συνάντησε στο Φοίνιξ:

«Είναι πολύ καλή ομάδα με ταλέντο και παίζουν ομαδικά. Μου αρέσει η ενέργεια και η ένταση που βγάζουν αλλά και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται το παιχνίδι από τον πάγκο. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά και ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμουν. Προπονούνται πολύ καλά και αυτό δείχνει πως έχουν τη νοοτροπία του νικητή. Ο κόουτς Γουίλιαμς δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και αυτό κάνει ξεχωριστή την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…