Κεντρική NBA Γιάννης: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, λατρεύω να παίζω με τον Πόρτις»

Γιάννης: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, λατρεύω να παίζω με τον Πόρτις»

NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Χοκς και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπόμπι Πόρτις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο MVP στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με 124 – 115. O «Greek Freak» είχε 43 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την έκβαση του παιχνιδιού αλλά και για τον συμπαίκτη του Μπόμπι Πόρτις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν αισθάνθηκε ότι οι Χοκς δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν:

«Εγώ απλώς προσπαθούσα να είμαι επιθετικός, να πάρω σωστές αποφάσεις, να πάω εκεί που θέλω και να εστιάσω στα δυνατά μου σημεία. Σε κάποια παιχνίδια αυτό δουλεύει και σε άλλα όχι. Εγώ απλώς προσπαθούσα να πάρω την σωστή απόφαση, είτε αυτό ήταν να παίξω το Πικ εν Ρολ, να πάω προς το καλάθι, να δημιουργήσω για κάποιον συμπαίκτη μου ή να πάρω ένα επιθετικό ριμπάουντ. Απλώς βρήκα ρυθμό. Άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, όλοι πάμε καλά».

Για το γεγονός ότι οι Μπακς έχουν ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα στο NBA αυτό το διάστημα και αν έχτισαν αυτοπεποίθηση:

«Δεν νομίζω ότι ανέβηκε τώρα η αυτοπεποίθησή μας. Πάντα είχαμε αυτοπεποίθηση. Προφανώς χτίζουμε καλές συνήθειες παίζοντας δύσκολα παιχνίδια, όπου πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Νιώθουμε καλά, παίζουμε άμυνα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τους Γουόριορς μπροστά μας, αλλά έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και μετά να είμαστε έτοιμοι για αυτά που έρχονται».

Για τον Μπόμπι Πόρτις:

«Παίζει απίστευτα, μας δίνει ενέργεια, ανοίγει το γήπεδο για εμάς. Παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση. Όποτε σουτάρει αισθάνομαι ότι θα ευστοχήσει. Είναι τρελό, αλλά όποτε η μπάλα φεύγει από τα χέρια του νιώθω ότι θα βάλει το σουτ.

Προσπαθούμε να τον βάλουμε στην σωστή θέση και να του δώσουμε σουτ, επειδή τα βάζει. Και αμυντικά όμως βοηθάει. Μένει μπροστά στους περιφερειακούς όταν μαρκάρει, ενώ καλύπτει και χώρους πίσω, κόβει alley oop, παίρνει ριμπάουντ. Είναι απλώς ο Μπόμπι. Ειναι ο εαυτός του, παίζει με ενέργεια, βάζει στο παιχνίδι τον κόσμο, μας βάζει και εμάς στο παιχνίδι. Λατρεύω την νοοτροπία του, είναι πάντα έτοιμος να παίξει. Λατρεύω να παίζω μαζί του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…