Κεντρική Basket League Φλιώνης: «Με το ίδιο πάθος στη Ρόδο»

Φλιώνης: «Με το ίδιο πάθος στη Ρόδο»

Φλιώνης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό και ο Δημήτρης Φλιώνης αναφέρθηκε αρχικά στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας και μετά στο αγωνιστικό μέρος.

«Καταρχήν να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους ΄Ελληνες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ειδικά σε μία περίοδο, όπου έχουμε πόλεμο κοντά στη «γειτονιά» μας, τέτοιες ημέρες αντιλαμβανόμαστε ακόμη περισσότερο το νόημα της ελευθερίας και την αναγκαιότητας της ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά στο επόμενο ματς…

Συνεχίζεται για μας μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, τα οποία σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν προφανώς με τις ατυχίες μας. Δεν έχω την πρόθεση, ωστόσο, να αναζητήσω δικαιολογίες. Δεν το κάναμε ποτέ άλλωστε όλη τη χρονιά.

Πραγματοποιήσαμε μια πειστική εμφάνιση στο προηγούμενο ματς με Ιωνικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουμε μια πειστική εμφάνιση και στη Ρόδο, με τον νέο προπονητή, αλλά με το ίδιο παλιό πάθος για τα καλύτερα. Το έργο μας είναι προφανώς δύσκολο. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αλλά και της δυναμικότητας του Κολοσσού, ο οποίος εφέτος πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία.

Θεωρώ, ωστόσο, ότι είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να διεκδικήσουμε στη Ρόδο το αυτονόητο. Το έχουμε ανάγκη στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για όσο πιο ψηλά στην κατάταξη της κανονικής περιόδου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Super Cup: Και στο τέλος MVP βγαίνουν οι… σέντερ

Ο ΕΣΑΚΕ τα τελευταία τρία χρόνια αναβίωσε τον θεσμό του Super Cup και έδωσε την ευκαιρία σ…