Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φλιώνης: «Προσήλωση στον στόχο»

Φλιώνης: «Προσήλωση στον στόχο»

ΑΕΚ Φλιώνης

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Φλιώνης στο blog του ΕΣΑΚΕ. Πρώτα από όλα όμως, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο και δεν είναι ευχάριστα.

Αναλυτικά:

«Δεν θέλω να μείνω στα προβλήματα, που δεν λένε να μας εγκαταλείψουν ως ομάδα στην εφετινή απαιτητική περίοδο. Από την άλλη, υπάρχουν πραγματικά προβλήματα γύρω μας και αυτά είναι, που απασχολούν σοβαρά την ανθρωπότητα. Ο κόσμος είναι ανάστατος. Η ανθρωπιστική κρίση διαρκής. Δεν είναι δυνατόν να μένουμε ανεπηρέαστοι από όλα όσα συμβαίνουν, όπως καταλαβαίνετε…

Είμαστε υποχρεωμένοι, ωστόσο, να παίξουμε μπάσκετ. Στον αγώνα με Απόλλωνα Πάτρας, με τη συμβολή και των οπαδών της ομάδας μας, δείξαμε αυταπάρνηση. Εχουμε δεσμευτεί, άλλωστε, ότι θα παλεύουμε ανεξάρτητα από αντιξοότητες.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας, μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Πρέπει ν’ ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο για να τα καταφέρουμε.

Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και προχωράμε. Έτσι ή αλλιώς, η νέα πραγματικότητα δεν επιτρέπει να κάνουμε μακρόπνοα σχέδια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας σωστά»

Στην εξαιρετική άμυνα απέδωσε τη νίκη του Άρη ο Γιάννης Καστρίτης. Στις δηλώσεις του για τ…