Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Φιλιππίδης: Κεκλεισμένων θυρών οι καταθέσεις όσων τον καταγγέλλουν

Φιλιππίδης: Κεκλεισμένων θυρών οι καταθέσεις όσων τον καταγγέλλουν

Εκτός παρκέ, Φιλιππίδης
Δεκτό έγινε από το δικαστήριο το αίτημα των δυο εκ των τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό και απόπειρα βιασμού και έτσι η κατάθεσή τους θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να αποφύγουν περαιτέρω διασυρμό τους, όπως είπαν.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει το Dnews.gr, ομόφωνα έκρινε πως η κατάθεσή τους θα πρέπει να δοθεί κεκλεισμένων των θυρών, κρίνοντας μεταξύ άλλων ότι κατά αυτό το τρόπο θα μπορέσουν να αναφερθούν με λεπτομέρειες στα περιστατικά που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν.

Διαφορετική ήταν η άποψη της εισαγγελέως της έδρας, η οποία υποστήριξε ότι οι καταγγελίες τους έχουν δημοσιευθεί ήδη.

Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση του πετρου Φιλιππίδη έδωσε βγαίνοντας πριν λίγο από το Πρωτοδικείο Αθηνών ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Σπυρος Μπιμπίλας. «Μια χαρά τον είδα» απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικώς τόνισε ωστόσο ότι ως μάρτυρας δεν μπορεί να επεκταθεί στην ουσία της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η δική δεν είχε ξεκινήσει επειδή ο συνήγορος του κατηγορουμενου είχε ζητήσει τη διακοπή με το αιτιολογικό ότι ο πελάτης του αντιμετώπιζε προβληματα υγείας έχοντας χάσει 25 κιλά.

Μάλιστα χθες το μεσημέρι ο κ. Δημητρακόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε απευθυνεται έκκληση στην ΕΛΑΣ να μεταφέρουν τον ηθοποιό με ασανσέρ στον τρίτο όροφο του δικαστικου Μεγάρου όπου διεξάγεται η δική λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…