Κεντρική Β' Εθνική ΦΕΑ: Επιστροφή στη δράση για τον Βασίλη Αφαλίδη

ΦΕΑ: Επιστροφή στη δράση για τον Βασίλη Αφαλίδη

ΦΕΑ

Όπως ανακοινώνει η ΦΕΑ ο Έλληνας ψηλός Βασίλης Αφαλίδης τίθεται στη διάθεση της ομάδας καθώς ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό που υπέστη κόντρα στον ΑΠΑΣ Νάξου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

«🏀💪 Επιστροφή στη δράση για τον Βασίλη Αφαλίδη!

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο Αλέξης Καρατζάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ένα μεγάλο “όπλο” στην διάθεσή του.

Άπαντες στην ομάδα της ΦΕΑ είναι χαρούμενοι με το άκουσμα της είδησης. Ο Βασίλης Αφαλίδης επιστρέφει στα παρκέ, μετά τον τραυματισμό του. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί μετά το πρώτο παιχνίδι των “κυανέρυθρων” με τον ΑΠΑΣ στη Νάξο (5/12) και χειρουργήθηκε για να διορθώσει το πρόβλημα στη μέση που του είχε δημιουργηθεί.

Από την περασμένη εβδομάδα, ο Ταυριώτης φόργουορντ επέστρεψε στα παρκέ, ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και εμφανίζεται πανέτοιμος να πάρει ξανά την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στις πλάτες του.

Μάλιστα, στον πρόσφατο αγώνα της ΦΕΑ κόντρα στον ΑΠΑΣ Νάξου, την περασμένη Κυριακή (27/3), ο “Άφα” φόρεσε ξανά την “κυανόλευκη” φανέλα με το αγαπημένο του “21” στην πλάτη. Έκανε προθέρμανση, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Καρατζά. Παρέμεινε στον πάγκο και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο παρότρυνε τους συμπαίκτες του να φτάσουν στη νίκη. Όπως κι έγινε…

Βασίλη καλή επιστροφή και σιδερένιος!!!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …