Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Σπουδαία αναμέτρηση στο Μιλάνο

Euroleague: Σπουδαία αναμέτρηση στο Μιλάνο

Μονακό

Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό συγκρούονται απόψε στην Ιταλία σε μια αναμέτρηση, στην οποία το κίνητρο είναι ισχυρό και για τις δύο ομάδες.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η κανονική περίοδος της φετινής Euroleague. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα play off. Από την μεριά της η Μονακό είναι μια ανάσα από το να τερματίσει στην οκτάδα. Η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Η ιταλική ομάδα θέλει νίκη για να αγκαλιάσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση ήττας απόψε και αυριανής νίκης του Ολυμπιακού  πέφτει στην τέταρτη θέση. Ακόμα και αν κερδίσει απόψε θέλει και το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην Βιλερμπάν εφόσον αύριο οι «ερυθρόλευκοι» επικρατήσουν των «μπλαουγκράνα».

Ο Έτορε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Επίσης απών από την αποψινή αναμέτρηση θα είναι ο Τρέι Κελ. Η Μονακό θα παραταχθεί πλήρης στην προσπάθειά της να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από το Μιλάνο.

Η γαλλική ομάδα πέραν της αποψινής εκτός έδρας αναμέτρησης  υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Άλμπα Βερολίνου. Οι «Μονεγάσκοι» χρειάζονται μια νίκη για να προκριθούν στα play off.  Ακόμα και σε περίπτωση ήττας απόψε, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα play off. Η γαλλική ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία την φετινή σεζόν στην Euroleague και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…