Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Ματσάρες σε Κωνσταντινούπουλη και Τελ Αβιβ

Euroleague: Ματσάρες σε Κωνσταντινούπουλη και Τελ Αβιβ

euroleague e1648115073331 jpg

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε σε Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Πλέον οι ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στα play off ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός θέλουν να παγιώσουν το πλεονέκτημα έδρας. Την ίδια ώρα, η Εφές θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να ξεκινήσει από θέση ισχύος τα play off. Η Μακάμπι με την σειρά της βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας.

Στην Κωνσταντινούπολη η Εφές μετά την σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο. Το σύνολο του Αταμάν θέλει να συνεχίσει με νίκες για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας. Από την πλευρά του, ο ιταλικός σύλλογος μετά την συντριβή από την Μακάμπι ψάχνει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην άλλη σπουδαία αναμέτρηση της ημέρας η Μακάμπι φιλοξενεί στο Τελ Αβίβ την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισραηλινοί μετά την νίκη επί της Αρμάνι βλέπουν για τα καλά πλέι οφ. Με σύμμαχο την εξαιρετική ψυχολογία θα δώσουν τα πάντα για την νίκη απέναντι στους «Μαδριλένους». Η «Βασίλισσα» μετά την απρόσμενη βάσει της εξέλιξης του αγώνα ήττα από την Εφές θέλουν την νίκη για να εδριαωθούν στην δεύτερη θέση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…