Κεντρική Γυναίκες Euroleague γυναικών: Σφράγισε το εισιτήριο για το Final 4 η Σοπρόν [vid]

Euroleague γυναικών: Σφράγισε το εισιτήριο για το Final 4 η Σοπρόν [vid]

Euroleague Σοπρόν

Στο Final 4 της Euroleague πέρασε η Σοπροόν. Η ουγγρική ομάδα σημείωσε δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στη γαλλική BLMA.  Στο τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη την Πέμπτη 10/3 οι «κιτρινοπράσινες» επικράτησαν μέσα στη Γαλλία με 65-72. Έτσι, σε συνδυασμό και με το 60-42 επί ουγγρικού εδάφους, παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ γυναικών.

Στο αγωνιστικό σκέλος,  η  εκπληκτική Γκάμπι Γουίλιαμς σημείωσε ένα εμφατικό νταμπλ νταμπλ με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ακόμα, συνέλεξε και 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Από την άλλη για τις ηττημένες ξεχώρισε Χέλει Πίτερς με 15 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι να δούμε κατά πόσον θα υπάρχει για πρώτη φορά παρουσίας Ελληνίδας παίκτριας σε Final 4 της Ευρωλίγκας γυναικών. Η Αβένιδα της Μαριέλλας Φασούλα έχει επικρατήσει της Χιρόνα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με 77-63. Αν κρατήσει τη συγκέντρωσή της βάζει πλώρη για το μεγάλο ραντεβού της Euroleague  γυναικών.

Τέλος, η Σκίο των Ελλήνων προπονητών Τζώρτζη Δικαιουλάκου – Πέτρου Πρέκα έχει ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με μόλις δυο πόντους και έχει το δεύτερο κρίσιμο ματς στην έδρα της στην Ιταλία.

Στιγμιότυπα από την πρόκριση της Σοπρόν στο final 4 της Euroleague γυναικών

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…