Κεντρική Γυναίκες Euroleague γυναικών: Η Μαριέλλα Φασούλα έγραψε ιστορία!

Euroleague γυναικών: Η Μαριέλλα Φασούλα έγραψε ιστορία!

Κυπελλούχος

Η Μαριέλλα Φασούλα και επίσημα πλέον είναι ένα ιστορικό πρόσωπο για το μπάσκετ γυναικών της χώρας καθώς θα βρεθεί στο Final 4 της Euroleague.

Τελευταία παρουσία στο μεγάλο ραντεβού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ γυναικών ήταν εκείνη του Σπόρτινγκ. Η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας γυναικών τη σεζόν 1991-92.

Η Αβένιδα όπου ανήκει η Ελληνίδα σέντερ έκανε το 2-1 στις νίκες καθώς επικράτησε της Χιρόνα με 74-65, με τη Φασούλα να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση. Η ψηλή της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στο παρκέ για 17:49” . Σε αυτά σημείωσε 4 πόντους με 2/2 δίποντα. Ακόμα, «κατέβασε» και 4 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 3 επιθετικά και το 1 αμυντικό. Έβγαλε πολλή ενέργεια στο παρκέ έχοντας και 2 κλεψίματα.

Κορυφαία της Αβένιδα ήταν η σούπερ σταρ Κάιλα Κούπερ που βρέθηκε στο παρκέ περίπου για 35 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά σημείωσε ένα εκκωφαντικό νταμπλ νταμπλ με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Την 4αδα του Final 4  της Euroleague  γυναικών συμπληρώνουν οι Σοπρόν, Φενέρμπαχτσε και Πράγα!

Θα μπορέσει άραγε η Μαριέλα Φασούλα να κατακτήσει αυτό το μεγάλο τρόπαιο της Euroleague γυναικών; Η μεγαλύτερη πρόκληση για το μπάσκετ γυναικών της χώρας μας είναι μπροστα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…