Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Εθνικά πρωταθλήματα: Τρια ματς κεκλεισμένων των θυρών

Εθνικά πρωταθλήματα: Τρια ματς κεκλεισμένων των θυρών

εφήβων

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τα ματς για τα εθνικά πρωταθλήματα, που θα γίνυον κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας στην επόμενη αγωνιστική.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι αγώνες:

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚ – ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  Ανδρών (6ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03/04 «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 13/23-03-2022 Απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ.

* ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02 για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  Ανδρών (6ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03/04 «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 13/23-03-2022 Απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ..

* ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας  Ανδρών (3ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03/04 «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 903/18-03-2022 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της Ε.Ο.Κ..

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλήτριες, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…