Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ ΕΣΑΚΕ: Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ

ΕΣΑΚΕ: Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ

Με την παρουσία του Βαγγέλη Λιόλιου πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 14 Μαρτίου) η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ , όπου «έριξαν» προτάσεις και ιδέες για την αναβάθμιση του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (14/3) η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ παρουσία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ευάγγελου Λιόλιου σε επιβεβαίωση του πνεύματος συνεργασίας και ενότητας για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Στην συνεδρίαση εγκρίθηκαν από το σώμα οι τροποποιήσεις του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 Ν 2725/1999 (Κανονισμός όρων και προϋποθέσεων – κριτηρίων για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών) προκειμένου να γίνουν βελτιώσεις στην λειτουργία της Επιτροπής Προαδειοδότησης και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που διαπιστώθηκαν στον πρώτο χρόνο της εφαρμογής του νέου νόμου.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις με τον πρόεδρο της ΕΟΚ με κοινή συνισταμένη την αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ.

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που προηγήθηκε  επιλέχθηκε μετά από εισήγηση του προεδρείου η εταιρεία μάρκετινγκ που θα συμβάλλει στην βελτίωση των επικοινωνιακών και διαφημιστικών λειτουργιών του Συνδέσμου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «115 χρόνια ένδοξης ιστορίας»

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τα 115 χρόνια ζωής του. Ο Παναθηναϊκός  γιορτάζει σήμερα τα 115 …