Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το «Her World, Her Rules»

ΕΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το «Her World, Her Rules»

ΕΟΚ

Το «Her World, Her Rules» της ΕΟΚ βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά έκανε τη δική του στάση στο 83ο Δημοτικό Σχολείο φέρνοντας τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που αφορά τα αγόρια.

Συνολικά 87 παιδιά (43 κορίτσια και 44 αγόρια) αγκάλιασαν την πορτοκαλί μπάλα και έμαθαν περισσότερα γι’ αυτήν με τη βοήθεια των ομοσπονδιακών προπονητών και εκπροσώπων της ΕΟΚ Γιώργου Δοξάκη, Γιάννη Μπιτζάνη, Κώστα Μπελούλη και Θωμά Χαρμπαλή. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία της Διευθύντριας του σχολείου, Βούλας Σαχινίδου και της Κ.Φ.Α. Μαρίας Δεληγιάννη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανέ ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί τη Διευθύντρια και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη συνεργασία, καθώς και την εθελοντική διασωστική ομάδα Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από το “Her World, Her Rules” ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από το “Τρίποντα στα Σχολεία” ΕΔΩ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Κωνσταντινίδου και Μάλτση στη Ρόδο (pics)

Η Ρόδος αγκάλιασε για τα καλά το μπάσκετ γυναικών… Με αφορμή τους δύο αγώνες της Εθνικής Γ…