Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Κοινή δράση με την Κυβέρνηση ενάντια στην οπαδική βία

ΕΟΚ: Κοινή δράση με την Κυβέρνηση ενάντια στην οπαδική βία

ΕΟΚ

Η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της ενημερώνει για την κοινή δράση μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Κυβέρνησης ενάντια στην οπαδική βία. Το σύνθημα της διοργάνωσης θα είναι το #είναι_γιορτή #einaigiorti.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η καταπολέμηση της οπαδικής βίας και η ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι αποτελούν προτεραιότητες για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ένας από τους στόχους της είναι η ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών όπως και των γονέων και κηδεμόνων τους σχετικά με την οπαδική βία και τις αξίες του αθλητισμού και γι’ αυτό τον λόγο η ΕΟΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις με βασικό γνώμονα την ευγενή άμιλλα.

Η σειρά των εκδηλώσεων εγκαινιάζεται το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου στις 10.30 στο κλειστό του ΑΟΝΣ Μίλων στη Νέα Σμύρνη παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου οι οποίοι θα είναι και οι κεντρικοί ομιλητές.

Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσουν αθλητές που έχουν τιμήσει την φανέλα των εθνικών ομάδων προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Οι διαδικτυακές μεταδόσεις

Η ΕΟΚ έκανε γνωστό, ποιες αναμετρήσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά στα Εθνικά Πρωταθλήματα π…