Κεντρική Γυναίκες Ελαζίγκ: Νίκησε με όπλο την πολύ καλή Βιντσιλαίου

Ελαζίγκ: Νίκησε με όπλο την πολύ καλή Βιντσιλαίου

Βιντσιλαίου Ελαζίγκ

Η Ελαζίγκ επικράτησε της Μπουγιουκσεχίρ με 84-74 στο πλαίσιο της τουρκικής KBSL. Η Αγγελική Βιντσιλαίου ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της και κατάφερε να ηγηθεί μιας πολύ σημαντικής επιτυχίας.

Η Ελληνίδα γκαρντ έμεινε στο παρκέ  32:50”. Σε αυτά σημείωσε 14 πόντους, έχοντας 4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 3/4 ελεύθερες βολές. Ακόμα, «κατέβασε» 7 ριμπάουντ, ενώ ήταν και σε πολύ καλή ημέρα δημιουργικά μοιράζοντας 5 ασίστ. Επίσης, έκανε και 2 κλεψίματα, επίδοση που της δίνει τη δεύτερη θέση σε όλη την τουρκική λίγκα. Τέλος, κέρδισε και 6 φάουλ, παραμένοντας πρώτη ανάμεσα σε όλες τις παίκτριες της Α1 μπάσκετ γυναικών Τουρκίας.

Συνολικά η Ελαζίγκ έκανε τρομερό παιχνίδι. Με τις Γιαλτσίνκαγια (27 πόντοι), Μοντίρι (20 πόντοι) και Βιντσιλαίου να κάνουν πράγματα και θαύματα στο παρκέ κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν. Η Ελληνίδα  αθλήτρια έχει κάνει και άλλες πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, όμως πλέον κατάφερε να γευτεί και το νέκταρ της νίκης και ελπίζει σε καλύτερη πορεία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό η Παυλοπούλου

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είπε αντίο στον Παναθηναϊκό. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ολοκλήρωσε την …