Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 77-83: Ιταλική επέλαση και ανατροπή

Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 77-83: Ιταλική επέλαση και ανατροπή

Εφές

Η Αρμάνι Μιλάνο κάνοντας ένας τρομερό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να νικήσει την Εφές μέσα στην Τουρκία με σκορ 77-83. Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Από τους θριαμβευτές του Έτορε Μεσίνα ξεχώρισε ο Ντατόμε με πόντους. Από την άλλη για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο  Μίσιτς με πόντους.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η Αρμάνι 17 νίκες και 8 ήττες, όντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτω από τον Ολυμπιακό καθώς έχει έναν αγώνα λιγότερο από τους Πειραιώτες. Από την άλλη η Εφές πλέον έχει ρεκόρ 14-11 και βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 2 νικών από τις Μπάγερν, Μακάμπι και Μονακό, καθώς καταλαμβάνει την 5η θέση της Euroleague.

Στο δεύτερο ημίχρονο αδράνησε και έχασε η Εφές – Μεγάλο ματς η Αρμάνι Μιλάνο

Η Εφές ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς μπήκε με σκοπό να επικρατήσει. Έτσι και με όπλο την πολύ καλή της επίθεση, στο πρώτο δεκάλεπτο προηγούνταν με 30-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ουσία για τις δυο ομάδες δεν άλλαξε. Η τουρκική ομάδα «έσφιξε» κάπως την άμυνά της και κατάφερε να δεχθεί μόλις 15 πόντους, ενώ σημείωσε 21. Με το τέλος του ημιχρόνου το σκορ διαμορφώθηκε σε 51-36, με τους Τουρκούς να έχουν επικρατήσει σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε άρδην. Η Αρμάνι Μιλάνο με όπλο την καλή της άμυνα «έτρεξε» έτρεξε ένα επιμέρους 26-10 και κατάφερε με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να προηγείται με 62-61 μέσα στην Τουρκία.

Στην τελική ευθεία μάλιστα η ιταλική ομάδα κατάφερε να εδραιώσει το προβάδισμά της. Έτσι άντεξε μέχρι το τέλος, παίρνοντας τη μεγάλη νίκη με 82-75, μέσα στο «Σινάν Ερντέμ».

Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Τα δεκάλεπτα: 30-21, 51-36, 61-62, 77-83.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…