Κεντρική Γυναίκες Δίελα: «Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για το Κύπελλο»

Δίελα: «Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για το Κύπελλο»

Δίελα

Η Ιωάννα Δίελα ήταν εκ των κορυφαίων στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Ελευθερίας Μοσχάτου με 110-60. Η Ελληνίδα φόργουορντ σημείωσε 12 πόντους με 3/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3/3 ελεύθερες βολές. Ακόμα, «κατέβασε» 3 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και 2 έκανε 2 κλεψίματα βγάζοντας αρκετή ενέργεια στο παρκέ.

Αμέσως μετά το παιχνίδι η έμπειρη αθλήτρια έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αρχικά επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να βγάζουν ένταση στα παιχνίδια.  «Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο, θέλουμε να ανεβάσουμε κι άλλο… στροφές, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στο Κύπελλο», τόνισε η Δίελα.

Τέλος, όπως είπε πρέπει να συνεχίσει δυναμικά η ομάδα της προκειμένου να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει. «Σήμερα, είχαμε μία ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη. Συνεχίζουμε, για την καλύτερη απόδοση, προχωράμε δυνατά για κάθε στόχο που έχουμε θέσει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η φόργουορντ του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…