Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Χριστίνα Παππά: «Λίγο άσχημο τέλος, δεν θα το ξεχάσω»

Χριστίνα Παππά: «Λίγο άσχημο τέλος, δεν θα το ξεχάσω»

pappa e1646852189733 jpg

«Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου», λέει η Χριστίνα Παππά για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Η Χριστίνα Παππά υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν με τον Ιταλό καλαθοσφαιριστή Κλάουντιο Κολντεμπέλα. Κατά τη διάρκειά της επίσκεψής της στο Πρωινό την Τετάρτη, όταν η κουβέντα έφτασε στον γάμο τους και στη σχέση που έχουν σήμερα, η ηθοποιός έκανε κάποιες εξομολογήσεις.

Παππά

«Όχι, δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε έχουν περάσει τόσα χρόνια», αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά.

«Πήρα ένα γνωστό μας στην Ιταλία τώρα με τον κορονοϊό και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά. Μου έχει πει κάτι όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου να είναι καλά», σημείωσε η Χριστίνα Παππά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει η Χριστίνα Παππά για τον χωρισμό της από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αλλά και τον τότε σύντροφό της Χάρη Σταματίου:

«Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος. Χάρης με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα» είπε για εκείνον.

Τέλος, επισήμανε ότι συνήθως τη φλερτάρουν άνδρες μικρότερης ηλικίας. «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά κι έξω αν τύχει να βγω, θα με φλερτάρουν μικρότεροί μου. Ε, εδώ που τα λέμε οι άντρες άνω των πενήντα θα είναι ή παντρεμένοι ή προβληματικοί! Ποτέ στη ζωή μου δεν κοίταξα παντρεμένο»

Πηγή: zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…